Renovatie

Sterrebos

Het project Sterrebos te Roosendaal bestond uit het realiseren van een nieuw centraal kantoor en de renovatie van bestaande ontspanningsruimte, waarbij nieuwe functies aan het gebo...
Opdrachtgever
S&L Zorg te Roosendaal
Architect
BAS Architectuur B.V. te Veghel

Het project Sterrebos te Roosendaal bestond uit het realiseren van een nieuw centraal kantoor en de renovatie van bestaande ontspanningsruimte, waarbij nieuwe functies aan het gebouw zijn toegevoegd zoals een huisartsenpraktijk, tandarts, mondhygiëniste, fysiotherapie en logopedie. Ook zijn er voorzieningen toegevoegd voor naschoolse opvang voor kinderen met een verstandelijke beperking te Roosendaal.

Na de realisatie van het centrale kantoor betroffen de werkzaamheden het in 2 fasen slopen en herbouwen van diverse bouwblokken (woongroepen). De tweede fase bestond uit de herbouw van drie gebouwen waaronder een dagbesteding in twee woonlagen, bestaande uit vier groepsverblijven met ieder zes wooneenheden. De derde fase was de herbouw van drie gebouwen met wooneenheden voor lichamelijk en verstandelijk beperkten in een woonlaag met vier en twee woongroepen, met ook ieder acht wooneenheden. Ook de herbouw van gebouw SGLVG in een woonlaag met 20 appartementen is tijdens deze fase uitgevoerd.

Andere projecten