Service & Onderhoud

Voor diverse vaste opdrachtgevers onderhouden wij het vastgoed. Dagelijks gaan onze collega’s van de afdelingen Service & Onderhoud op pad voor het dagelijks onderhoud, groot onderhoud en mutatiewerk.

Service & Onderhoud

Voor diverse vaste opdrachtgevers onderhouden wij het vastgoed. Dagelijks gaan onze collega’s van de afdelingen Service & Onderhoud op pad voor het dagelijks onderhoud, groot onderhoud en mutatiewerk. Dit doen wij met name voor woningcorporaties, maar ook voor overheden en andere vastgoedeigenaren.

Ketensamenwerkingen Onderhoud

Met verschillende woningcorporaties hebben wij Ketensamenwerkingen voor het onderhoud. Door het afstemmen en optimaliseren van onze processen kunnen we onze dienstverlening richting onze opdrachtgevers én de bewoners steeds verder verbeteren.

Meer informatie

Op zoek naar een onderhoudspartner voor vastgoed?
Onze vestigingen in Bergen op Zoom, Breda en Oosterhout hebben ieder een eigen afdeling Service & Onderhoud. Daarnaast beschikken wij over een storingsdienst die bij calamiteiten 24/7 bereikbaar is. Neem contact met ons op, wij vertellen graag over de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch bereikbaar via nummer 076 – 5797470 of stuur een e-mail naar info@dekokbouwgroep.nl.

Service & Onderhoud