Renovatie

ETZ verbouwing poli’s Gynaecologie, Urologie en KNO

In opdracht van Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis hebben wij de poli's Gynaecologie, Urologie en KNO op locatie Elisabeth in Tilburg verbouwd. We hebben dit project in bouwteam gere...
Opdrachtgever
Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis
Architect
a/d amstel architecten
Uitvoeringsperiode
januari - april 2020

In opdracht van Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis hebben wij de poli’s Gynaecologie, Urologie en KNO op locatie Elisabeth in Tilburg verbouwd.

We hebben dit project in bouwteam gerealiseerd. Als bouwteampartner waren we nauw betrokken bij het ontwerp en de voorbereiding. In de uitvoeringsfase waren wij verwantwoordelijk voor de volledige coördinatie van het project.

De drie poli’s zijn gefaseerd aangepakt en opgeknapt. Zij hebben een nieuwe look en feel gekregen, de uitgangspunten hiervoor waren: rust, oriëntatie, tijdloos, licht, gastvrij, ruimte, flexibel, aanpasbaar en duurzaam. We hebben een aantal nieuwe ruimtes gecreëerd, in de gangen hebbben we de vloeren voorzien van nieuwe vloerafwerking en systeemplafonds met armaturen aangebracht. Verder hebben we de deuren gerepareerd en deels vervangen, de brandscheidingen gecontroleerd en op orde gebracht, de toiletgroepen voorzien van nieuw tegelwerk en nieuwe gietvloeren.

Bruto vloeroppervlak: 920 M2
Startdatum: 13 januari 2020
Oplevering: 9 april 2020

Andere projecten