De Kok Bouwgroep

De Kok Bouwgroep is een middelgroot familiebedrijf in Zuidwest Nederland. Wij richten ons op nieuwbouw, renovatie, service en onderhoud. Gewaardeerd om onze betrouwbaarheid, veelzijdigheid en uitstekende service. Niet voor niets zijn wij een gedegen bouwpartner voor organisaties, bedrijven en overheden in ons werkgebied. Kwaliteit staat voorop. Altijd met een betrokken en transparante werkwijze.

100
Jaar kennis & ervaring
180
Medewerkers
8.6
Score klanttevredenheid

Betrokkenheid is meer dan er zijn voor je mensen. Betrokkenheid is luisteren én begrijpen wat er speelt. Aanvoelen waar je impact kunt maken als organisatie. Bij De Kok Bouwgroep zetten we elke dag onze voelsprieten uit om het verschil te blijven maken. Waar hebben opdrachtgevers, gebruikers of bewoners behoefte aan? Waar zijn onze eigen mensen mee geholpen? Hoe kunnen wij ons werk en onze service elke dag blijven verbeteren en efficiënter maken? Dit zijn de vragen die ons scherp houden. Ons werk begint en stopt niet bij alleen bouwen. Ons werk gaat verder.

Dagelijks komen we bij mensen over de vloer. En dat brengt een verantwoordelijkheid met zich mee. Onze specialisten luisteren en denken mee. Om écht te kunnen helpen waar nodig. Wij vervullen een belangrijke rol in de samenleving. Bijvoorbeeld door in een bebouwde omgeving projecten te realiseren zonder veel overlast. Woon- en werkgebieden nóg aantrekkelijker te maken. We bieden kansen aan de nieuwe generatie vakmensen. Met uitdagende stageplekken en door samen te werken met verschillende opleidingsinstituten in de regio. We zijn er voor ondernemers en luisteren naar hun wensen, signalen en initiatieven.

Met elkaar bouwen zit in ons DNA. Bouwen met materialen, met woorden en gevoel. ‘Beloven en Waarmaken’ is niet voor niets ons motto.

Talent in eigen huis

Onze mensen vormen de basis van De Kok Bouwgroep. Zij vormen ons bedrijf. Professionals met elk hun eigen passie, specialisme en een unieke set aan skills en karaktereigenschappen. Die diversiteit maakt ons niet alleen multi-inzetbaar, maar ook bijzonder efficiënt. Zo bouwen en vertrouwen wij op onze eigen club aan vakmensen voor timmer- en metselwerk, tegel- en stucwerk, klein installatiewerk en klein schilderwerk. Alles in eigen huis. Zodat we altijd onze De Kok Bouwgroep-kwaliteit kunnen garanderen.

We hebben oog voor onze talenten en zorgen voor werkomstandigheden waar onze vakmensen blij van worden. Niet voor niets werken we met een vaste en ervaren kern die al tientallen jaren actief is voor De Kok Bouwgroep. Dat vinden wij belangrijk. Om onze identiteit te borgen en onze kennis en ons specialisme door te geven aan een volgende generatie.

Onze mensen zijn onze ambassadeurs. Zij maken ons succes. En daar geven wij ze ruimte en verantwoordelijkheid voor. Ruimte om hun kwaliteiten te ontwikkelen, te gebruiken en initiatief te nemen. Door mee te denken vóór en tijdens de realisatie van een project. Door soms buiten de gebaande paden te bewegen, door meer te doen dan verwacht. En dit altijd in volledige transparantie. Heldere communicatie met duidelijke afspraken. Zo garanderen wij onze duurzame relaties. Binnen onze organisatie én met onze klanten en partners.

hamburger

Betrouwbaar

hamburger

Betrokken

hamburger

Persoonlijk

hamburger

Veelzijdig

Ervaren en eigentijds

Anders dan anders. Doordat wij een middelgroot bouwbedrijf zijn, hebben we de ruimte en de ideeën om projecten op een eigentijdse en degelijke wijze aan te vliegen. Vaak geen dertien in een dozijn producties. Maar unieke, karakteristieke bouwwerken die de juiste sfeer uitstralen en functioneel zijn. Een plek waar een kantoorpand verandert in een inspiratieruimte. Waar een huis een thuis wordt. Want we bouwen voor mensen. En om al deze mensen te geven wat ze willen, nodig hebben of waar ze over dromen, is lef nodig.  Verantwoordelijk lef, welteverstaan.

Daarom denken we graag in mogelijkheden en kijken we verder dan onze neus lang is. We zetten in op vernieuwing, verduurzaming en betrouwbaarheid. Met de ontwikkeling van duurzame bouwconcepten en de toepassing van hoogwaardige en verantwoorde materialen. Wij bouwen letterlijk aan die betere wereld. En met die verantwoordelijkheid gaan wij heel zorgvuldig en bewust om.

Ruim 180 eigen medewerkers. Tientallen specialistische partners. En 100 jaar ervaring. De Kok Bouwgroep staat als een huis. Maar we bouwen verder. Op onze eigen kenmerkende manier. Met korte lijntjes, persoonlijk en oprecht contact en heldere afspraken die het verschil maken.

De Kok Bouwgroep staat als een huis. Maar we bouwen verder. Op onze eigen kenmerkende manier.

Contact opnemen

We hebben eigen vakmensen voor timmer- en metselwerk, tegel- en stucwerk, klein installatiewerk en klein schilderwerk. We zoeken altijd mensen, neem snel een kijkje bij onze vacatures.

Contact opnemen