Renovatie

ABN AMRO Bankshop

In opdracht van ABN AMRO hebben we de bankshop/het kantoor in Tilburg verbouwd.Koppes Bouwkunde heeft dit nieuwe kantoorconcept ontworpen: ABN AMRO GREENE.
Opdrachtgever
ABN AMRO
Architect
Architectenbureau Perree/ Koppes Bouwkunde kantoor concept
Uitvoeringsperiode
april - september 2020

In opdracht van ABN AMRO hebben we de bankshop/het kantoor in Tilburg verbouwd.

Koppes Bouwkunde heeft dit nieuwe kantoorconcept ontworpen: ABN AMRO GREENE. Architectenbureau Perree heeft het project tijdens de uitvoering begeleid. De Kok Bouwgroep was verantwoordelijk voor zowel de uitvoeringscoördinatie als het uitvoeren van de bouwkundige werkzaamheden. Zo is de entree van het pand aangepast. Verder hebben we een wachtruimte, een coffee corner, werkplekken, verschillende spreekkamers en vergaderruimtes en sanitaire ruimtes gerealiseerd.

Een deel van de bouwkundige werkzaamheden is uitgevoerd door Bouwgroep Moonen.

Kantoorconcept ABN AMRO GREENE
Eerder is dit toegepast bij ABN AMRO Eindhoven. De vernieuwde bankshop heeft een warme, toegankelijke en ruimtelijke uitstraling. De thema’s duurzaamheid en circulariteit zijn meegenomen in het ontwerp. Er zijn circulaire materialen toegepast in de afbouw, de vaste inrichting en het meubilair. Denk aan het het gebruik van duurzame materialen als hout, het hergebruiken van materialen en meubilair.

 

 

Andere projecten