Nieuwbouw

Vanuit onze vestigingen in Bergen op Zoom, Breda en Oosterhout bouwen wij voor onze veelal vaste professionele opdrachtgevers in Zeeland, West-Brabant en gedeeltelijk in Zuid-Holland. Van woningen, kantoren, productielocaties en fabriekshallen tot scholen, ziekenhuizen en gezondheidscentra. Wij zijn een veelzijdige bouwpartner!

Nieuwbouwprojecten

In goede handen

Nieuwbouwprojecten zijn bij ons deskundige en betrokken team in goede handen. Tijdens het gehele proces denken we mee: voorafgaand aan, tijdens én na afloop van de bouw. We denken mee en adviseren vanuit onze bouwkosten- en uitvoeringsexpertise in de drie segmenten.

Onze aanpak is persoonlijk. We werken met vaste aanspreekpunten, hierdoor zijn de lijnen kort. Onze projectteams zijn beslissingsbevoegd voor het project dit betekent snel schakelen én beslissen.

We beschikken over eigen vakmensen voor timmer- en metselwerk, tegel- en stucwerk, klein installatiewerk en klein schilderwerk. Zij zijn de ogen en oren op onze bouwplaatsen en bewaken onze hoge kwaliteitsstandaard. Daarnaast hebben we een groot netwerk van vaste regionale bouwpartners en leveranciers om ons heen verzameld. hierdoor kunnen we capaciteit én kwaliteit garanderen.

Duurzaamheid & innovatie

Duurzaamheid is een belangrijk thema in onze organisatie. We willen op een duurzame en positieve manier bijdragen aan onze omgeving, zowel op maatschappelijk vlak als op het gebied van bouwen.

Inmiddels hebben we verschillende duurzame nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Hierin zoeken we ook de samenwerking met onze vaste opdrachtgevers en bouwpartners. Zoals in 2016 bij het project met 17 Nul Op de Meter (NOM) woningen in Steenbergen. Naast het realiseren van duurzame nieuwbouw werken we met onze bouwpartners aan innovatie. Een mooi voorbeeld is onze conceptwoning waarbij we gebruik maken van geavanceerde productietechnieken en inzetten op duurzaam materiaalgebruik. Denk aan CO2 opslag in materialen, houtskeletbouw, toepassing van biobased en los maakbaarheid van (gebouw-)onderdelen.

ISO9001 en VCA**

De Kok Bouwgroep beschikt over een ISO 9001 en VCA** certificaat.