Renovatie

EBM Geertruidenberg 138 woningen

In opdracht van Thuisvester hebben we bij 138 woningen in Geertruidenberg groot onderhoud uitgevoerd en energiebesparende maartregelen toegepast.  Op deze manier wil Thuisvester b...
Opdrachtgever
Thuisvester
Uitvoeringsperiode
2020-2021

In opdracht van Thuisvester hebben we bij 138 woningen in Geertruidenberg groot onderhoud uitgevoerd en energiebesparende maartregelen toegepast.  Op deze manier wil Thuisvester bijdragen aan een beter milieu en betaalbaar wonen. De woningen zijn energiezuiniger, dit betekent voor de huurders lagere woonlasten en meer wooncomfort.

Werkzaamheden binnen

De daken zijn vanaf de binnenzijde geïsoleerd en verouderde dakramen hebben we vervangen door dakramen met isolerende beglazing (HR++). Verder hebben we de kozijnen vervangen, geïsoleerde vloerluiken en geïsoleerde voordeuren aangebracht. Verouderde boilers en ketels zijn vervangen en de natuurlijke ventilatie in de woningen is verbeterd.

Werkzaamheden buiten

Om de gevel te isoleren is spouwmuurisolatie toegepast. Slecht voegwerk hebben we vervangen en de daken zijn voorzien van nieuwe dakpannen. Verder zijn de houten onderdelen van de woningen en bergingen geschilderd.

Andere projecten