Renovatie

Energie Besparende Maatregelen Fides Wonen

Voor onze vaste opdrachtgever Fides Wonen hebben we inmiddels het derde EBM project afgerond. We hebben diverse Energie Besparende Maatregelen toegepast zoals het isoleren van spo...
Opdrachtgever
Fides Wonen
Uitvoeringsperiode
2018-2019

Voor onze vaste opdrachtgever Fides Wonen hebben we inmiddels het derde EBM project afgerond. We hebben diverse Energie Besparende Maatregelen toegepast zoals het isoleren van spouwmuren en vloeren, het vervangen van beglazing en in een aantal gevallen zelfs het plaatsen van compleet nieuwe kunststof kozijnen. Daarnaast zijn er schilderwerkzaamheden uitgevoerd, zonnepanelen en nieuwe installaties geplaatst. Dit alles in samenwerking met onze vaste lokale bouwpartners Geluk Groep, Thermecon, Bluehome en Kievit Warmte.

Vaste partners
Wij vinden het belangrijk om samen te werken met vaste bouwpartners uit de regio. Mensen die we kennen en waar wij op kunnen bouwen. Partijen die vakmanschap leveren én waarmaken wat ze beloven. Doordat wij elkaars werkwijze kennen, zijn we goed op elkaar ingespeeld en kunnen we ieders kracht benutten. Het resultaat? Efficiënt, kwalitatief goed werk en tevreden opdrachtgevers.

Contact
Samenwerken met De Kok Bouwgroep als opdrachtgever of als vaste bouwpartner? Wij komen graag in contact met opdrachtgevers en bouwpartners die onze visie op samenwerken en samenwerkingen delen.

Bekijk ook andere renovatieprojecten gericht op verduurzaming.

Andere projecten