Renovatie

258 woningen EBM Zeeuwland

In 2020 hebben we in opdracht van Zeeuwland 258 woningen in Brouwershaven, Ellemeet, Kerkwerve, Nieuwerkerk, Oosterland, Ouwerkerk, Scharendijke en Zierikzee verduurzaamd. Dit alle...
Opdrachtgever
Zeeuwland
Uitvoeringsperiode
2020

In 2020 hebben we in opdracht van Zeeuwland 258 woningen in Brouwershaven, Ellemeet, Kerkwerve, Nieuwerkerk, Oosterland, Ouwerkerk, Scharendijke en Zierikzee verduurzaamd. Dit alles in bewoonde staat.

Energie Besparende Maatregelen
We hebben onder andere de volgende werkzaamheden uitgevoerd: vervangen van oude beglazingen door HR++ glas met ventilatieroosters, herstellen van houtrot, schilderwerk, toepassen van dakisolatie aan de binnenzijde, isoleren van de gevel, vervangen van dakbedekkingen, vervangen van oude mechanische ventilatieboxen in energiezuinigere voor goede ventilatie en een gezond leefklimaat en het plaatsen van zonnepanelen.

Maatwerk bewonerscommunicatie en -begeleiding
Het werken in bewoonde staat heeft een behoorlijke impact voor bewoners. Daarom hebben we bij dit soort projecten veel aandacht voor bewoners en kijken we verder dan puur de uitvoering van de bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden. Op ieder project werken we met vaste aanspreekpunten voor bewoners waar zij terecht kunnen met hun vragen.

Dat we veel aandacht hebben voor bewoners zien we terug in de klanttevredenheidsenquêtes. Voor dit project hebben we nu 55 enquêtes binnen, met een gemiddelde score van 8,1!

Andere projecten