Renovatie

ETZ verbouwing Poli Mammacare

In opdracht van Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis hebben wij de oude ziekenhuis apotheek op locatie Elisabeth in Tilburg, verbouwd tot de nieuwe poli Mammacare. Dit project hebben wi...
Opdrachtgever
Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis
Architect
Gortemaker Algra Feenstra
Uitvoeringsperiode
februari - april 2020

In opdracht van Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis hebben wij de oude ziekenhuis apotheek op locatie Elisabeth in Tilburg, verbouwd tot de nieuwe poli Mammacare. Dit project hebben wij in bouwteamverband uitgevoerd.

Als bouwteampartner waren we nauw betrokken bij het ontwerp. In de uitvoeringsfase waren wij verantwoordelijk voor de volledige coördinatie van het project. Om de uitvoering zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, hebben we de werkzaamheden, diensten en leveranties van alle betrokken partijen goed op elkaar afgestemd. Hiervoor hebben we een gezamenlijke lean planning gemaakt.  Wij hebben er strikt op toegezien dat deze planning door iedereen werd nageleefd.

De oude apotheek is volledig gesloopt, vervolgens hebben we de ruimte opnieuw ingedeeld. We hebben een nieuwe vloer aangebracht, een nieuw systeemplafond en nieuwe houten kozijnen met deuren geplaatst. Verder hebben we de wanden afgewerkt en de toiletgroep voorzien van nieuw tegelwerk en een gietvloer.

Bruto vloeroppervlak: 350M2
Startdatum: 3 februari 2020
Oplevering: 9 april 2020

 

Andere projecten