Renovatie

Herinrichting kantoor Evides Waterbedrijf

Evides Waterbedrijf levert 24 uur per dag 365 dagen per jaar, veilig, schoon én smakelijk drinkwater aan 2,5 miljoen klanten en het be-drijfsleven in Zeeland, het zuidwesten van Z...
Opdrachtgever
Evides Waterbedrijf

Evides Waterbedrijf levert 24 uur per dag 365 dagen per jaar, veilig, schoon én smakelijk drinkwater aan 2,5 miljoen klanten en het be-drijfsleven in Zeeland, het zuidwesten van Zuid-Holland en de Brabantse Wal. Daarnaast biedt Evides industriewaterdiensten op maat, aan grote industriële klanten in onder meer Nederland, België en Duitsland.

De Kok Bouwgroep heeft de vernieuwde huisvesting van Evides Waterbedrijf in Huijbergen mogen verzorgen. Na het strippen van de complete binnen zijde is het kantoor opnieuw opgebouwd. Een compleet nieuwe indeling en inrichting zorgt voor een eigentijdse uitstraling.

Een zeer strakke planning vroeg om flexibiliteit. Evides medewerkers hadden namelijk de voorkeur om op locatie door te werken. Door creatief mee te denken zijn we tot een oplossing gekomen waarbij ons eigen ketenpark was omgebouwd tot tijdelijk kantoor. Hiermee hebben we voldaan aan de planning die de opdrachtgever voor ogen had.

Andere projecten