Renovatie

Energie Besparende Maatregelen (EBM)

Thuisvester is hard bezig met het verduurzamen van haar woningbezit. In de periode van 2018-2020 wil zij ruim 600 woningen in Oosterhout, Rijsbergen, Schijf, Zegge, Sprundel en Sin...
Opdrachtgever
Thuisvester
Uitvoeringsperiode
2019

Thuisvester is hard bezig met het verduurzamen van haar woningbezit. In de periode van 2018-2020 wil zij ruim 600 woningen in Oosterhout, Rijsbergen, Schijf, Zegge, Sprundel en Sint-Willebrord verduurzaamd hebben. Hiervoor passen we diverse energie besparende maatregelen toe. Daarnaast voeren we werkzaamheden uit ten behoeve van het onderhoud van de woningen.

Inmiddels zijn de werkzaamheden in Sint-Willebrord in drie deelgebieden afgerond. De werkzaamheden omvatten onder andere het (na-)isoleren van spouwmuren, daken en dakkapellen. Het vervangen van de kozijnen inclusief isolerend glas (HR++), het vervangen van beschadigd voegwerk en gevelherstel.

Verduurzamen?
Op zoek naar een bouwpartner die helpt bij het realiseren van duurzaamheidsambities? Wij hebben veel ervaring met het verduurzamen van woningen en utiliteitsgebouwen van zakelijke opdrachtgevers. Neem contact met ons op, wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Andere projecten