Renovatie

Commerciële ruimtes en appartementen Breda

In Breda aan de Haagse Markt (ook wel de Aogse Markt genoemd) hebben we een deel van de bestaande bebouwing gesloopt en hier een nieuwbouw gerealiseerd. Twee commerciële ruimtes, ...
Opdrachtgever
Roobol
Architect
C5 architecten
Uitvoeringsperiode
april 2019 - september 2020

In Breda aan de Haagse Markt (ook wel de Aogse Markt genoemd) hebben we een deel van de bestaande bebouwing gesloopt en hier een nieuwbouw gerealiseerd. Twee commerciële ruimtes, een slagerij en een kapsalon, met daarboven appartementen.

Dit project hebben we in bouwteam gerealiseerd, we waren al vanaf de ontwerpfase betrokken. Ook de gebruikers van de commerciële ruimtes en bovengelegen appartementen hebben we in een vroeg stadium betrokken. Zij hebben meegedacht bij het uitwerken van het plan. Hierdoor voldoet het plan volledig aan de gebruikerswensen.

Een bouwpartner die meedenkt
De Kok Bouwgroep heeft ervaring in de disciplines: nieuwbouw, renovatie, service en onderhoud. Hierdoor kunnen wij goed meedenken over het ontwerp, de maakbaarheid en betaalbaarheid (bouw- en exploitatiekosten) van het project. Professionle opdrachtgever en op zoek naar een bouwpartner die meedenkt? Neem contact met ons op! Laat een bericht achter via het contactformulier, bel of mail ons.

Houd onze Facebook en LinkedIn pagina in de gaten voor updates over onze projecten.

Wij werken helaas niet voor particulieren.

 

 

Andere projecten