Nieuwbouw

Uitbreiding ibs El Feth

In opdracht van Stichting Islamitisch Primair Onderwijs hebben we de uitbreiding van de bestaande basisschool (ibs) El Feth gerealiseerd.
Opdrachtgever
Stichting Islamitisch Primair Onderwijs
Architect
Grassodenridder_architecten
Uitvoeringsperiode
april 2022 - september 2023

In opdracht van Stichting Islamitisch Primair Onderwijs hebben we de uitbreiding van de bestaande basisschool (ibs) El Feth gerealiseerd. De uitbreiding biedt ruimte voor diverse klaslokalen, aula/gebedsruimte, nieuwe hoofdentree, peuterspeelzaal en kinderopvang.

 

Onze opdracht

De Kok Bouwgroep was verantwoordelijk voor de casco uitbreiding. Dat wil zeggen de buitenschil en draagconstructie inclusief het brandwerend afwerken van de draagconstructie.  De opdrachtgever heeft zelf de afbouw op zich genomen. Hieronder vallen onder andere alle installaties en het sanitair, de binnenwanden, de binnendeuren- en kozijnen, het meubilair zoals de ontvangstbalie, de kasten, de kapstokken et cetera. Het tegel- en stucwerk was wel onderdeel van onze de opdracht.

Wij hebben veel ervaring met de nieuwbouw, verbouw en uitbreiding van gebouwen voor primair en voortgezet onderwijs. Bekijk  de door ons gerealiseerde projecten:

Uitbreiding en verduurzaming KC de Springplank Teteringen
Nieuwbouw IKC KPO de Stappen Wouw
Nieuwbouw MFA Bolnes
Uitbreiding basisschool de Wissel Oosterhout
Nieuwbouw Jan Tinbergen College Roosendaal 
Mytylschool Roosendaal

Bekijk de video

Andere projecten