Service & Onderhoud

Bazalt Wonen

De Kok Bouwgroep heeft een langdurige samenwerking met Woonservice Meander. Al bijna 10 jaar zijn wij vaste aannemer voor kleinscha...
Opdrachtgever
Woonservice Meander

De Kok Bouwgroep heeft een langdurige samenwerking met Woonservice Meander. Al bijna 10 jaar zijn wij vaste aannemer voor kleinschalig mutatiewerk en regelmatig voeren we ook projectmatig opdrachten uit. Woonservice Meander en Woonlinie zijn per 1 januari gefuseerd en gaan verder onder de naam Bazalt Wonen.

Woonservice Meander is één van de woningcorporaties in het Land van Heusden en Altena (het gebied in Noord-Brabant tussen de Bergsche Maas en de Boven Merwede). Het aanbod van Woonservice Meander omvat onder andere sociale huurwoningen, woningen, woonlocaties met zorg en dienstencentra.

Nieuwbouwprojecten
De afgelopen jaren hebben wij verschillende nieuwbouwprojecten voor Woonservice Meander gerealiseerd. Complex De Burcht in Werkendam, een kleinschalig appartementen complex bestaande uit 17 huurappartementen en De Nieuwe Notenhof in Andel, een Woonzorcentrum voor kleinschalig wonen.