Nieuws
15 mei 2024

Werkzaamheden RSG ’t Rijks Bergen op Zoom gestart

We zijn gestart met onze werkzaamheden bij RSG ’t Rijks in Bergen op Zoom. Eerder al is het monumentale deel van de school gerenoveerd, wij pakken nu de rest van het schoolgebouw aan. Ondertussen draait het onderwijs gewoon door.

Wij concentreren ons op de gebouwdelen uit de jaren ‘80. De lokalen voldoen qua klimaatbeheersing niet meer aan de eisen van deze tijd. We beginnen bij het deel aan het Bolwerk. Vervolgens pakken we de vleugel aan de Zuidzijde Zoom aan en tot slot het entree gedeelte. Medio 2026 moeten alle werkzaamheden afgerond zijn.

Onze werkzaamheden
In grote lijnen gaan we het volgende doen. Er komen nieuwe voorzetgevels waarmee we de isolatie verbeteren. De kozijnen en beglazing worden vernieuwd, wat meteen zorgt voor een moderne uitstraling.

De indeling van de gebouwdelen en de afwerking worden aangepast in lijn met het ontwerp van VVR Architecten voor het monumentale gebouw. De ventilatie en verlichting worden verbeterd. Verder realiseren we een nieuwe entree met vide om een meer open schoolgebouw te creëren.

Houd onze social media in de gaten voor updates over dit project! FacebookLinkedIn en Instagram

Impressies: VVR Architecten.