MVO
18 oktober 2021

MVO dag Bee at Home Dinteloord

In het kader van NLdoet hebben we samen met onze vaste ketenpartner Woonkwartier  een project georganiseerd voor Bee at Home in Dinteloord. Door Corona ruim anderhalf jaar later dan gepland, maar afgelopen vrijdag was het dan zo ver. Onze collega’s van onze vestiging Oosterhout hebben de handen flink uit de mouwen gestoken. We hebben er een mooie dag van gemaakt met zijn allen en het eindresultaat is prachtig!

Bee at Home

Bee at Home (opgericht in 2017) is een kleinschalige zorgorganisatie die dagbesteding aanbiedt en maaltijden levert voor ouderen, zodat zij langer thuis kunnen blijven wonen. En heel belangrijk, het onderhouden van sociale contacten met leeftijdsgenoten en net dát beetje extra aandacht die mantelzorgers niet altijd kunnen geven. Zo worden er activiteiten georganiseerd als schilderen, bloemschikken, koken en spelen de cliënten ouderwetse spelletjes.

De zorg wordt afgestemd op de cliënt. Samen met de cliënt en eventueel de mantelzorgers wordt er een begeleidingsplan opgesteld wat meegroeit met de zorgbehoefte. De cliënten houden zelf de regie over het eigen leven en de invulling van de zorg.

Genieten in de tuin

De buitenruimte heeft een flinke opknapbeurt gekregen, zodat de cliënten hier straks lekker van de voorjaarszon kunnen genieten. We hebben verschillende plantenbakken gemaakt en gevuld met kleurrijke plantjes. Ook hebben we een mooie zitbank met een afdak gemaakt. Onze vaste partners Den Hollander Bouwadvies uit Klundert en Broos Groenvoorziening uit Hoeven hebben ons bij dit project geholpen. Den Hollander heeft het ontwerp gemaakt en Broos Groenvoorziening heeft de bestrating aangelegd en de plantjes en potgrond geleverd.

Fijn dat we op deze manier iets kunnen betekenen voor Bee at Home. Wij hopen dat jullie veel plezier gaan hebben van jullie prachtige tuin!

De Kok Bouwgroep en MVO

Jaarlijks organiseren we op iedere vestiging een MVO dag. Een dag waarop we iets doen voor een maatschappelijke organisatie in onze omgeving. We doen waar we goed in zijn, bijvoorbeeld  schilderen, timmeren, opruimen of we geven een techniekles op school.

Lees meer over onze MVO-activiteiten.

– Duizend houten plankjes basisschool de Krabbenkooi

– Mussen nestkasten De Heemtuin

– Herdenkingsmonument Thaliaplein Bergen op Zoom

– Opknapbeurt Speeltuin Narcissenveld Bergen op Zoom

– MVO-dag 2017

– Techniekles School Oost