Veiligheid
18 december 2023

MONO Held provincie Noord-Brabant

Bellen, appen, sms’en achter het stuur vergroot de kans op ongevallen. Het leidt enorm af. Houd je aandacht bij het verkeer. Woensdag 22 november hebben wij het stokje overgenomen van onze samenwerkingspartner Harthoorn Vlissingen, daarmee zijn we de eerste MONO Held in de provincie Noord-Brabant.

Directeur Robbert van de Sande ondertekende de MONO belofte. We doen een beroep op onze collega’s om bewust onderweg te gaan. De volle aandacht bij het verkeer te houden en zich in het verkeer niet af te laten leiden door bijvoorbeeld mobiele telefoons.

De MONO Helden campagne sluit goed aan bij ons veiligheidsbeleid. Bij De Kok Bouwgroep zijn we dagelijks bezig om het veiligheidsbewustzijn van onze vakmensen te vergroten en ervoor te zorgen dat er veilig gewerkt wordt op onze bouwlocaties. Benieuwd wat wij doen aan veiligheid? Bekijk het onderwerp veiligheid op onze ‘actueel pagina’»

Met bouwplaatsen verspreid over Zuidwest Nederland worden er door onze mensen heel wat reisbewegingen gemaakt. Dat moet veilig gebeuren. Als MONO Held gaan we hier de komende extra aandacht aan besteden.

Lees het bericht op de website van MONO Zakelijk»