MVO
30 september 2024

Inspirerende duurzaamheidsbijeenkomst bij BMN Nelemans

Afgelopen week mochten we een boeiende en leerzame bijeenkomst bij BMN Nelemans bijwonen, volledig in het teken van duurzaamheid. Het was een middag vol inzichten, inspiratie en vooruitstrevende ideeën over duurzaam bouwen en ondernemen.

Inzichten en inspiratie

Onze directeur Robbert trapte de middag af met een presentatie over de SDG-doelen, de aankomende CSRD-wetgeving en wat dit betekent voor onze organisatie. Hij vertelde over ons duurzaamheidsbeleid en de visie op duurzaam ondernemen. Met bijzondere aandacht voor onze duurzaamheidsdoelstellingen, zoals het realiseren van een innovatieve biobased woning.

Vervolgens nam spreker Maurice Beijk, ook wel bekend als de Rentmeester 2050, het woord. Zijn presentatie, vol passie en energie, was een echte eye-opener. Volgens Maurice is “duurzaamheid een grote economische kans”, en hij inspireerde ons allemaal met zijn missie voor een schone wereld in 2050.

Tot slot presentaties door twee van onze leveranciers: Isovlas en Calduran. Isovlas deelde hun visie over biobased isolatiemateriaal, dat groeit op akkerlanden in Normandië. Calduran presenteerde hun duurzaam geproduceerde kalkzandsteenblokken – een slimme keuze voor de toekomst.

Gezellig samenzijn met collega’s

Na het inhoudelijke gedeelte volgde een gezellige kookworkshop met collega’s onder begeleiding van professionele koks. Een groot compliment aan onze gastheren van BMN Nelemans voor een geslaagde middag/avond! Samen zetten we mooie stappen naar een duurzamere toekomst.

𝐖𝐞𝐫𝐤𝐞𝐧 𝐛𝐢𝐣 𝐃𝐞 𝐊𝐨𝐤 𝐁𝐨𝐮𝐰𝐠𝐫𝐨𝐞𝐩?

Bij De Kok Bouwgroep combineren we het nuttige graag met het aangename. Zo doen we dat tijdens de VGM lunches op onze bouwplaatsen, maar ook bij kennissessies of bijvoorbeeld bedrijfsbrede vergaderingen. Het zijn waardevolle momenten waarop we niet alleen onze kennis verbreden, maar ook de onderlinge band en het teamgevoel te versterken. Spreekt dit je aan? Kijk dan eens op onze vacaturepagina. Wij zoeken vakmensen voor op kantoor en op de bouw!