Nieuws
19 augustus 2024

Essenvelt Middelburg

Een update vanaf onze bouwplaats in Middelburg. In de periode tot de bouwvak is er heel veel gebeurd.  We zitten volop in de afbouwfase van de eerste fase van nieuwbouwproject Essenvelt.

Bij blok C (drie twee-onder-één kap woningen) heeft de metselaar het metselwerk afgerond. De smeervloeren is aangebracht en na de droogperiode het tegelwerk. Ook het stucwerk op de wanden en plafonds is aangebracht. De trappen en gevelkozijnen zijn afgetimmerd. Verder zijn de dakranden afgewerkt en de voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van de zonnepanelen. De installateur is gestart met het afmonteren van de installaties en het sanitair.

Er is beglazing aangebracht bij de woningen van blok B (twee blokken van 3 woningen). De metselaar is gestart met het metselwerk. Verder zijn de binnenwanden geplaatst, is freeswerk voor de installaties gedaan en heeft de stukadoor een begin gemaakt.

Bij de woningen van blok A1 (twee twee-onder-één kap woningen en 1 vrijstaande woning) zijn de buitenkozijnen geplaatst en is isolatie aangebracht. Het metselwerk tot de tweede verdieping is gereed en de metselaar is gestart met het metselwerk van de derde verdieping. Verder zijn de trappen geplaatst en is een begin gemaakt met de binnenwanden. Bij blok A2 (twee vrijstaande woningen en één twee-onder-één kap woning) zijn de kozijnen geplaatst.

Een ontwikkeling van ontwikkelingscombinatie Essenvelt (OCE). Deze combinatie bestaat uit AM Zeeland, Novaform Vastgoedontwikkelaars en Stevast Ontwikkeling.